Seventy Hyal Stockholm LT Estetik

Upptäck fördelarna med Seventy Hyal – Pris, resultat och eftervårdsguide

Välkommen till LT Estetik i mysiga Rosersberg! Vi är en skönhetsklinik som brinner för att hjälpa kvinnor att känna sig självsäkra och strålande. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta rätt behandling för dina specifika behov, men det är där vi kommer in i bilden! En av våra mest populära behandlingar är Seventy Hyal, som erbjuder en effektiv metod för att förbättra och återställa hudens ungdomliga utseende.

Vi har skapat en perfekt miljö för dig att koppla av och unna dig en stund av lugn och ro. Vår klinik är designad med en avslappnande atmosfär för att hjälpa dig att känna dig bekväm och trygg.

Läs vidare för att lära dig allt du behöver veta om Seventy Hyal och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka en konsultation. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att känna dig och se fantastisk ut!

Hur bokar jag en tid för Seventy Hyal-behandling?

Du kan boka en tid genom att använda vår onlinebokning på bokadirekt eller genom att kontakta oss via telefon. Om du vill kontakta oss direkt, klicka här. Om du föredrar att använda bokadirekt, klicka här.

Om det är första gången du besöker LT Estetik rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation. Detta ingår alltid i alla våra behandlingar.

Om du är intresserad av att boka en tid och redan vet vilken behandling du söker, vänligen klicka på något av alternativen nedan. Om du är osäker eller har frågor, tveka inte att kontakta oss, vi kommer att besvara alla dina frågor.

Seventy Hyal – 2700:-
Paketpris: Seventy Hyal 2 gånger – 4800:-

Vad är Seventy Hyal och hur fungerar det?

Seventy Hyal är en behandling som hjälper till att förbättra hudens ungdomliga utseende. Den utförs genom att injicera en hyaluronsyra-baserad produkt, Seventy Hyal, i huden. Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans i kroppen som hjälper till att återfukta och ge volym till huden, vilket ger ett fräscht och ungdomligt utseende.

Varför är Seventy Hyal effektivt?

Seventy Hyal är en effektiv behandling på grund av den högkvalitativa hyaluronsyran som används. Genom att injicera Seventy Hyal i huden kan vi återställa och förbättra hudens volym, smidighet och lyster på ett säkert och skonsamt sätt. Resultaten är naturliga och ger ett ungdomligt utseende.

Vilka områden kan behandlas med Seventy Hyal?

Seventy Hyal kan användas för att behandla olika områden på kroppen, inklusive ansiktet och händerna. Det kan användas för att minska rynkor och fina linjer, återställa volym i kinderna och läpparna, förbättra hudens struktur och elasticitet, samt ge en fräschare och ungdomligare hudton.

Hur många behandlingar krävs för att se resultat?

Antalet behandlingar som krävs kan variera beroende på dina individuella mål och behov. Vissa personer kan uppnå önskade resultat med en enda behandling, medan andra kan behöva flera sessioner för att uppnå optimala resultat. Din behandlare kommer att diskutera detta med dig under konsultationen och skapa en behandlingsplan som passar dina individuella behov.

Vad kan jag förvänta mig av resultatet?

Resultatet av en Seventy Hyal-behandling är direkt synligt, och du kommer att märka en förbättring av hudens volym, smidighet och lyster efter behandlingen. Effekten kan vara långvarig, men det är viktigt att komma ihåg att hyaluronsyra gradvis bryts ned i kroppen över tid. Resultatets varaktighet kan variera mellan olika individer och beror på faktorer som ämnesomsättning, livsstil och behandlat område.

Finns det några biverkningar?

Som med alla injektionsbehandlingar kan Seventy Hyal ha vissa biverkningar. Vanliga biverkningar kan inkludera svullnad, rodnad, ömhet och eventuellt blåmärken på injektionsstället. Dessa biverkningar är vanligtvis milda och tillfälliga, och försvinner vanligtvis inom några dagar. Din behandlare kommer att ge dig detaljerade instruktioner om eftervård för att minimera risken för biverkningar.

Hur tar jag hand om mitt behandlade område efter Seventy Hyal-behandling?

Efter en Seventy Hyal-behandling är det viktigt att ta hand om det behandlade området på rätt sätt för att säkerställa bästa möjliga resultat. Din behandlare kommer att ge dig specifika eftervårdsinstruktioner som är anpassade efter dina individuella behov, men här är några allmänna riktlinjer:

  • Undvik att röra eller massera det behandlade området under de första 24 timmarna för att undvika att förflytta eller sprida injicerat material.
  • Undvik att utsätta det behandlade området för extrem värme, kyla eller tryck under de första dagarna.
  • Undvik att applicera smink på det behandlade området under de första 24 timmarna för att undvika infektion.
  • Undvik att träna eller genomföra fysiskt ansträngande aktiviteter under de första 24 till 48 timmarna efter behandlingen för att minska risken för svullnad och bl

    åmärken.

    • Undvik att exponera det behandlade området för direkt solljus eller solarium under de första veckorna. Använd solskyddsfaktor för att skydda huden.
    • Följ alla instruktioner och rekommendationer från din behandlare angående eventuell eftervård och uppföljningsbesök.

Avslutning

Tack för att du har tagit dig tid att läsa om Seventy Hyal och dess fördelar för att förbättra hudens volym, smidighet och lyster. Vi på LT Estetik är här för att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder Seventy Hyal-behandlingar till konkurrenskraftiga priser för att göra det tillgängligt för dig. Om du vill boka en konsultation eller om du har några ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att se och känna dig som din bästa själv!

Andra tjänster

Mesoterapi, Stockholm, Rosersberg, Skönhetsklinik, Skönhetssalong, LT Estetik
LT Estetik - Meosterapi
Plasma Pen Stockholm, Rosersberg, Skönhetsklinik
LT Estetik - Plasma Pen
PRP Behandling Stockholm, Rosersberg, Skönhetsklinik, skönhetssalong.
LT Estetik - PRP Behandling
Konsultation Stockholm, Rorsersberg, Skönhetssalong, Skönhetsklinik
LT Estetik - Konsultation

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *