Om Oss

Välkommen till LT Estetik - din kompletta skönhetssalong och tatueringsstudio i hjärtat av Rosersberg! Sedan starten 2021 har vi levererat professionella skönhetsbehandlingar och unika tatueringar till våra kunder, och vår passion för skönhet och kreativitet fortsätter att växa varje dag.

Hos oss hittar du allt du behöver för att känna dig vacker, självsäker och uttrycka din personlighet genom konst på din kropp. Vårt team består av erfarna skönhetsterapeuter och tatuerare som drivs av att leverera högsta kvalitet i både behandlingar och tatueringar. Vi erbjuder en rad olika skönhetsbehandlingar, från fillers och botox till PRP-behandlingar, plasma pen, trådlyft och mesoterapi tryck här för att se alla estetiska tjänster. Tatueringsutbud sträcker sig över en mängd olika stilar och vi skapar unika designlösningar som passar just dig. Du kan välja allt mellan realistisk-, minimalistisk-, old school-, Maori- till geometrisk tatuering. Tryck här för att se alla tatuerings tjänster.

Våra kunder är det viktigaste för oss, och vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vår salong är en avkopplande och välkomnande miljö där du kan koppla av och njuta av våra tjänster. Vi använder endast högkvalitativa produkter och bläck från välrenommerade märken för att säkerställa att du får det resultat du förtjänar.

LT Estetik ägs och drivs av Lala Taghiyeva, som är högt utbildad inom området och har många års erfarenhet inom både skönhetsbranschen och tatueringsbranschen. Lala har en passion för att hjälpa sina kunder att uppnå den stil och look de söker, och genom hennes expertis kan du känna dig trygg och säker under hela processen.

Du kan hitta oss på Rosersbergsvägen 29, och vi ser fram emot att hjälpa dig att se och känna dig fantastisk med våra skönhetsbehandlingar och unika tatueringar. Varmt välkommen till LT Estetik! Boka tid, klicka här. Ifall du vill kontakta oss, vänligen tryck här.

Lala Taghiyeva - LT Estetik din skönhetsklinik

Träffa vår Personal

Lala Taghiyeva

Grundare & ägare av LT Estetik

“Hej där! Mitt namn är Lala, och jag är en passionerad sjuksköterska som äger och driver skönhetskliniken “LT Estetik”. Jag har arbetat inom skönhetsbranschen i över två år, men min erfarenhet sträcker sig längre tillbaka än så. Jag har jobbat som sjuksköterska i sju år och även arbetat inom plastikkirurgi. All denna erfarenhet har hjälpt mig att utveckla en djup förståelse för människors behov när det gäller skönhetsbehandlingar.


Farid Mammadov

Vår proffesionella tatuerare

“Hej, jag är Farid Mammadov och som tatuerare har jag en stor passion för konst och design. Redan som barn tyckte jag om att rita och det har alltid varit en naturlig del av mitt liv. Därför var det inte förvånande att jag med tiden utforskade tatuering som en annan form av konstuttryck.