Lala Taghiyeva

Lala Taghiyeva - LT Estetik din skönhetsklinik

Grundare & ägare av LT Estetik

“Hej där! Mitt namn är Lala, och jag är en passionerad sjuksköterska som äger och driver skönhetskliniken “LT Estetik”. Jag har arbetat inom skönhetsbranschen i över två år, men min erfarenhet sträcker sig längre tillbaka än så. Jag har jobbat som sjuksköterska i sju år och även arbetat inom plastikkirurgi. All denna erfarenhet har hjälpt mig att utveckla en djup förståelse för människors behov när det gäller skönhetsbehandlingar.

Förutom min erfarenhet, tror jag att min bakgrund och mina språkkunskaper har hjälpt mig att bli en bättre skönhetsterapeut. Jag är från Azerbajdzan, och jag talar flytande azerbajdzjanska och turkiska, förstår även ryska. Detta har hjälpt mig att förstå kunder från olika kulturer och att säkerställa att jag förstår exakt vad de vill ha när de besöker min klinik.

Det som verkligen sätter min klinik isär från andra är min individuella inställning. Jag tror inte på att använda en “one-size-fits-all” metod. Istället ser jag till varje persons behov och utför behandlingar med en speciell teknik som är anpassad till just deras behov. Detta ger mina kunder en mer personlig och skräddarsydd upplevelse, och det är något som jag verkligen tror att mina kunder uppskattar.

Om du har några frågor eller vill se några exempel på mitt arbete, tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål på LT Estetik!”

Lalas Galleri

Klicka här för att komma till Lalas galleri, men missa inte heller Lalas sociala medier som hon uppdaterar mer frekvent om du vill se ett större utbud.