Kontakta Oss

Lala Taghiyeva - LT Estetik din skönhetsklinik

Skönhetsklinik & Tatuerings studio

Välkommen till Ltestetik – din skönhetssalong där vi förverkligar dina skönhetsdrömmar! Vi på Ltestetik strävar efter att ge dig en personlig och professionell upplevelse, där du alltid står i centrum. Vi förstår att det kan vara svårt att veta vad som passar just dig och din unika skönhet, och därför är vår styrka att alltid lyssna på dina önskemål och ge råd utifrån dina behov.

Utöver våra skönhetsbehandlingar har vi även en tatueringsstudio där våra professionella tatuerare hjälper dig att förverkliga dina tatueringar och konstverk på kroppen. Vi är stolta över att erbjuda ett stort urval av olika stilar, från minimalistiska och finstilta tatueringar till stora och färgglada motiv. Våra tatuerare har gedigen erfarenhet och hög kompetens, och använder endast steriliserade verktyg och högkvalitativ färg för att säkerställa att du får ett resultat som är vackert och hållbart.

Om du har frågor eller funderingar kring våra behandlingar, eller vill boka en konsultation för att diskutera dina behov och önskemål, så tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att guida dig genom vårt utbud av behandlingar och tatuerings tjänster för att hjälpa dig att hitta det som passar just dig.

På vår hemsida hittar du all information om våra behandlingar, inklusive våra tatuerings tjänster och priser, men ibland kan det vara skönt att få prata med någon som har expertkunskaper inom området. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig att boka din nästa behandling eller tatueringskonsultation, så tveka inte på att kontakta oss!

Hos oss på Ltestetik är du alltid i trygga händer, oavsett om du väljer en skönhetsbehandling eller tatuering. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina skönhets- och tatueringsdrömmar!

demo-attachment-153-placeholder

Address

Rosersbergsvägen 29
195 71 Rosersberg

demo-attachment-142-24-hours

Telefon & Mail

telefon: 072-167 46 74

Mail: kontakt@ltestetik.com

demo-attachment-143-clock

Öppet

Vardagar:     9:00 - 17:00

Helger:       10:00 - 15:00

OBS Ingen drop in, bokningar sker via telefon eller via bokadirekt.