Gummy Smile Stockholm ,Rosersberg, Skönhetssalong, Skönhetsklinik

Gummy Smile Stockholm – LT Estetik din skönhetsklinik

Introduktion

Välkommen till LT Estetik, din skönhetsklinik där vi erbjuder en rad olika behandlingar för att hjälpa dig se och känna dig som din bästa version. Ett av de vanligaste problemen vi har sett är gummy smile, vilket innebär att när du ler kan för mycket tandkött synas. Men oroa dig inte, vi har en effektiv lösning – Botox! Här är svar på några vanliga frågor om vår Gummy Smile Botox-behandling:

Hur bokar jag tid Gummy Smile?

Bokningar sker via bokadirekt eller att du kontaktar oss via telefon. Vill du kontakta oss tryck här om du vill komma till bokadirekt tryck här.

Ifall det är första gången du besöker LT Estetik, rekommenderar vi dig att boka en kostnadsfri konsultation. Det ingår alltid i alla våra behandlingar. 

Gummy Smile är en botox behandling. Ifall du vill läsa mer om botox tryck här. Om du vill boka behandlingen, vänligen tryck här för att boka en botox behandling för 1 område.

Vad är Gummy Smile Botox-behandling?

Det är en Botox-behandling som är en snabb och enkel lösning för personer som upplever att tandköttet syns för mycket när de ler. Vi injicerar Botox i området mellan näsan och överläppen för att slappna av musklerna och begränsa höjningen av överläppen när du ler, vilket gör att tandköttet förblir täckt.

Hur länge varar Botox-effekterna?

Vanligtvis varar resultaten av Botox-behandlingen för Gummy Smile i tre till fyra månader, men det kan variera från person till person.

När kan jag förvänta mig att se resultatet av behandlingen?

Resultaten är inte omedelbara, och det kan ta 2-3 dagar att se en förbättring. Gradvis kommer höjden på överläppen att minska, och det fullständiga resultatet kan förväntas visas inom 14 dagar efter behandlingen. Vi rekommenderar att du väntar två veckor innan du överväger ytterligare injektioner, om det behövs.

Är det säkert att göra Botox-behandling för Gummy Smile?

Ja, Botox-behandling är en icke-invasiv procedur som har visat sig vara säker för de flesta. Vi utför behandlingen på ett säkert sätt med högkvalitativa produkter och erfaren personal. Vi rekommenderar dock inte att gravida eller ammande kvinnor gör behandlingen.

Avslutningsvis

Vi på LT Estetik är stolta över att erbjuda effektiva och säkra behandlingar för våra kunder, och vi är alltid här för att svara på eventuella frågor du kan ha. Kontakta oss idag för att boka din behandling och ta steget mot ett mer självsäkert leende!.

Andra Behandlingar

LT Estetik, Fillers, Stockholm, Rosersberg, Skönhets klinik, Skönhetssalong
LT Estetik - Fillers
LT Estetik, Botox, Stockholm, Rosersberg
LT Estetik - Botox
Hyalas, Stockholm, Skönhetssalong, Skönhets klinik, Rosersberg
LT Estetik - Hyalas
Konsultation Stockholm, Rorsersberg, Skönhetssalong, Skönhetsklinik
LT Estetik - Konsultation

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *