LT Estetik, Fillers, Stockholm, Rosersberg, Skönhets klinik, Skönhetssalong

Fillers Stockholm – LT Estetik din skönhetsklinik

Introduktion

Varmt välkommen till LT Estetik! Vi erbjuder fillers-behandlingar som är utformade för att ge dig ett ungdomligare och mer fylligt utseende på olika delar av ansiktet och kroppen. Här är några vanliga frågor om fillers:

Hur bokar jag tid för fillers?

Bokningar sker via bokadirekt eller att du kontaktar oss via telefon. Vill du kontakta oss tryck här om du vill komma till bokadirekt tryck här.

Ifall det är första gången du besöker LT Estetik, rekommenderar vi dig att boka en kostnadsfri konsultation. Det ingår alltid i alla våra behandlingar. 

Ifall du är intresserad av att boka tid och vet mängden du är ute efter. Vänligen kontakta oss eller tryck på önskad mängd:

Fillers
0.5 ml
  1500:-
1   ml  2200:-
Hyalas (Filler bortagning) 1500:-
Tear Though 3800:-

Vad är fillers?

Det är en icke-kirurgisk behandling där en gel-lösning injiceras under huden för att återställa volymen och ge ett mer ungdomligt utseende. Behandlingen används för att fylla ut rynkor, linjer och djupa veck, samt för att öka volymen i ansiktet.

Vilka områden kan behandlas med fillers?

Fillers används för att behandla flera olika områden på kroppen, inklusive: Nasolabiala veck, Läppar, Haka, Käkben, Kindben, Sura mungripor m.m. Hos många kliniker varierar priserna beroende på området man önskar att behandla. Men hos LT Estetik betalar du endast för ml och området påverkar inte priset.

Är fillers säkert?

Ja, det är en säker behandling när den utförs av en certifierad och erfaren injektionsbehandlare. Innan du genomgår en fillers-behandling hos oss, bokar vi alltid en konsultation där vi diskuterar dina mål och förväntningar, undersöker ditt ansikte och rekommenderar en lämplig typ av filler baserat på dina individuella behov och önskemål.

Vad är skillnaden mellan fillers och botox?

Både fillers och botox används för att minska rynkor och linjer, men de fungerar på olika sätt. Fillers används för att återställa volymen och ge ett mer ungdomligt utseende, medan botox fungerar genom att blockera signaler från nerverna till musklerna, vilket minskar spänningen i området.

Hur lång tid tar det att se resultat av en fillers-behandling?

Resultatet av en behandling är vanligtvis synligt direkt efter behandlingen, men det kan ta upp till två veckor för att se det fulla resultatet.

Hur länge varar effekten av en fillers-behandling?

Effekten av behandlingar varierar beroende på vilken typ av filler som används och var på kroppen behandlingen utförs. Normalt sett varar behandlingen mellan sex och tolv månader, men vissa fillers kan vara effektiva i upp till två år.

Vad kan jag förvänta mig under och efter en fillers-behandling?

Under behandlingen kan du känna en liten stickande känsla, men det är vanligtvis inte smärtsamt. Efter behandlingen kan det finnas en liten svullnad eller rodnad i området, men det brukar försvinna snabbt. Det är viktigt att följa alla instruktioner som ges efter behandlingen för att säkerställa att resultatet blir optimalt.

Viktigt att tänka på innan behandling:

Undvik värktabletter och alkohol två dagar inför din behandling, då dessa kan öka risken för blåmärken och svullnad efter behandlingen. Om du tar några mediciner regelbundet, tala med din läkare innan du avbryter användningen.

Avstå från träning och fysisk aktivitet den dag du ska genomgå en denna behandling, eftersom detta kan öka blodflödet och öka risken för blåmärken och svullnad.

Innan behandlingen, se till att ha en öppen och ärlig diskussion med din behandlare om dina förväntningar och eventuella bekymmer du kan ha. Detta kommer att hjälpa din behandlare att förstå dina behov och ge dig bästa möjliga resultat.

Efter behandlingen, undvik direkt solljus, bastu, eller ånga under de första 24 timmarna. Detta kan påverka resultatet av din behandling. Om du upplever några biverkningar efter behandlingen, som exempelvis smärta, svullnad eller rodnad, tala med din behandlare direkt.

Avslutningsvis

Fillers en icke-kirurgisk behandling som kan användas för att återställa volymen och ge ett ungdomligare utseende på olika delar av ansiktet och kroppen. Det är en säker behandling när den utförs av en certifierad och erfaren injektionsbehandlare, och det är viktigt att tänka på de saker som nämns ovan innan du genomgår denna behandling. Hos LT Estetik är våra injektionsbehandlare certifierade och erfarna, och vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa fillers-behandlingar för våra kunder. Välkommen att kontakta oss för att boka din konsultation idag!

Andra Behandlingar

LT Estetik, Botox, Stockholm, Rosersberg
LT Estetik - Botox
Hyalas, Stockholm, Skönhetssalong, Skönhets klinik, Rosersberg
LT Estetik - Hyalas
Gummy Smile Stockholm ,Rosersberg, Skönhetssalong, Skönhetsklinik
LT Estetik - Gummy Smile
Konsultation Stockholm, Rorsersberg, Skönhetssalong, Skönhetsklinik
LT Estetik - Konsultation

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *