Farid Mammadov

Farid Mammadov Tatuerare Stockholm

“Hej, jag är Farid Mammadov och som tatuerare har jag en stor passion för konst och design. Redan som barn tyckte jag om att rita och det har alltid varit en naturlig del av mitt liv. Därför var det inte förvånande att jag med tiden utforskade tatuering som en annan form av konstuttryck.

Med mina tre års professionella erfarenhet inom tatueringsbranschen har jag hunnit bemästra en mängd olika stilar. Vad som gör mig till en unik tatuerare är min förmåga att anpassa mig till mina kunders önskemål och kombinera olika stilar för att skapa en unik tatuering som passar dem perfekt. Mitt mål är alltid att skapa fantastiska tatueringar som mina kunder kommer att älska och som kommer att stå tidens prövningar.

En annan styrka som jag är stolt över är min förmåga att prata flytande turkiska, azerbajdzjanska och ryska. Detta gör mig till en idealisk tatuerare för kunder som föredrar att kommunicera på dessa språk och jag är glad över att kunna erbjuda mina tjänster till en bredare publik.

Jag brinner för att skapa konstverk som mina kunder kommer att bära med stolthet och glädje under resten av sina liv. Jag är övertygad om att mina färdigheter och passion för konst och design kommer att imponera på dig och jag ser fram emot att tillsammans skapa din drömtatuering.”

Farids Galleri

Klicka här för att komma till Farids galleri, men missa inte heller Farids sociala medier som han uppdaterar mer frekvent om du vill se ett större utbud.