PRP Behandling, Stockholm, Rorsersberg, Skönhetsklinik, skönhetssalong

Allt du behöver veta om PRP-behandling för en naturlig hudförbättring

Introduktion

Välkommen till LT Estetik i mysiga Rosersberg! Vi är en skönhetsklinik som älskar att hjälpa kvinnor att känna sig självsäkra och strålande. Vi vet att det inte alltid är lätt att hitta en behandling som passar just dig och din hud, men det är där vi kommer in i bilden! En av våra mest populära behandlingar är PRP-behandling, som är en naturlig och effektiv metod för att förbättra hudens kvalitet.

Vi har skapat den perfekta miljön för dig att koppla av och unna dig själv en stund av lugn och ro. Vår klinik är inredd i en avslappnande stil för att hjälpa dig att känna dig bekväm och trygg.

Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om PRP-behandling och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka en konsultation. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att stråla!

Hur bokar jag tid PRP behandling?

Bokningar sker via bokadirekt eller att du kontaktar oss via telefon. Vill du kontakta oss tryck här om du vill komma till bokadirekt tryck här.

Ifall det är första gången du besöker LT Estetik, rekommenderar vi dig att boka en kostnadsfri konsultation. Det ingår alltid i alla våra behandlingar. 

Ifall du är intresserad av att boka tid och vet vad du söker efter vänligen tryck på någon av alternativen nedanför. Annars om du är osäker eller har frågor, vänligen kontakta oss så besvarar vi allt som du undrar.

PRP 1 Behandling  3000:-
PRP 2 Behandling 5000:-
PRP 3 Behandling 7000:-
PRP Ansikte             3000:-
PRP-Håravfall        3000:-

Vad är en PRP behandling och hur fungerar det?

PRP-behandling är en naturlig behandling som används för att förbättra hudens kvalitet och struktur. Den utförs genom att ta en liten mängd blod från patienten och sedan centrifugera den för att separera plasman från de röda blodkropparna. Denna plasmakoncentration är rik på tillväxtfaktorer, vilket hjälper till att stimulera kroppens naturliga läkningsprocesser.

Vilka hudproblem kan PRP-behandling behandla?

PRP-behandling kan användas för att behandla en rad olika hudproblem, inklusive fina linjer och rynkor, akneärr, stora porer, ojämn hudton, håravfall och celluliter. Behandlingen är populär på grund av dess naturliga och långvariga resultat.

Varför är PRP-behandling effektivt mot håravfall?

PRP-behandling är en effektiv behandling mot håravfall eftersom den innehåller höga koncentrationer av tillväxtfaktorer som främjar hårväxt och förbättrar hårets hälsa. Under behandlingen injiceras en koncentrerad mängd av patientens eget blod, som innehåller en hög koncentration av tillväxtfaktorer, direkt i hårbotten. Denna koncentration av tillväxtfaktorer hjälper till att stimulera hårsäckarna, öka blodcirkulationen och förbättra näringsflödet till hårroten, vilket kan leda till att hårsäckarna blir starkare och håret blir tjockare och mer fylligt. PRP-behandling för håravfall är en naturlig och skonsam metod som kan ge en märkbar förbättring i hårtillväxt och hårfyllighet med minimala biverkningar.

Vad kan jag förvänta mig under en PRP-behandling?

Innan du genomgår en PRP-behandling är det viktigt att boka en konsultation för att diskutera dina mål och förväntningar. Under behandlingen kommer vi att ta blod från din arm och sedan separera plasma från blodet. Sedan appliceras plasma på det område som ska behandlas. Efter behandlingen kan du uppleva en viss svullnad, rodnad och eventuellt blåmärken, men detta är normalt och försvinner vanligtvis inom några dagar.

Hur många behandlingar krävs för att se resultat?

Antalet behandlingar som krävs beror på dina individuella mål och behov. Vanligtvis rekommenderar vi en serie av tre till sex behandlingar för optimala resultat.

Vad kan jag förvänta mig av resultatet?

Resultatet av PRP-behandling varierar från person till person, men vanligtvis kan du förvänta dig att se en förbättring av hudens kvalitet och struktur inom några veckor efter behandlingen. Effekten kan vara långvarig och du kan behöva upprepa behandlingen efter ett tag för att bibehålla resultaten.

Finns det några biverkningar?

Vanliga biverkningar inkluderar svullnad, rodnad och eventuellt blåmärken på det behandlade området. Dessa symtom är normala och bör försvinna inom några dagar. Det är också viktigt att undvika att utsätta det behandlade området för solen och använda solskydd för att skydda huden.

Hur tar jag hand om min hud efter behandlingen?

Efter behandlingen är det viktigt att ta hand om huden på rätt sätt för att uppnå bästa möjliga resultat. Din behandlare på LT Estetik ger dig instruktioner om hur du ska ta hand om din hud efter behandlingen, inklusive vilka produkter du bör använda och vilka aktiviteter du bör undvika. Du bör undvika att utsätta det behandlade området för solen och använda solskydd för att skydda huden.

Vad är det för skillnader mellan PRP-behandling och andra hudförbättringsbehandlingar?

Det finns flera skillnader mellan PRP-behandling och andra hudförbättringsbehandlingar:

Naturligt ämne: En av de största skillnaderna är att PRP-behandling använder kroppens eget blod för att skapa en koncentration av tillväxtfaktorer, medan andra behandlingar vanligtvis involverar syntetiska ämnen eller kemikalier.

Långsiktiga resultat: PRP-behandling ger ofta mer långsiktiga resultat än andra behandlingar, eftersom det stimulerar kroppens naturliga läkningsprocesser.

Mindre invasiv: PRP-behandling är en mindre invasiv behandling, eftersom den använder en injektionsteknik som inte kräver några stora ingrepp i huden.

Bredd av användning: PRP-behandling kan användas för att behandla en rad olika hudproblem, inklusive fina linjer och rynkor, akneärr, stora porer, ojämn hudton, håravfall och celluliter. Andra behandlingar har ofta en mer specifik användning.

Individuellt anpassad: PRP-behandling kan anpassas efter patientens individuella behov och önskemål, vilket gör det till en mycket personlig behandling.

Det är dock viktigt att notera att varje behandling har sina fördelar och nackdelar, och det bästa valet beror på patientens specifika behov och önskemål.

Avslutningsvis

Tack för att du har tagit dig tid att läsa om PRP-behandling och dess fördelar för din hud och ditt hår. Vi på LT Estetik är här för att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål på ett naturligt och effektivt sätt. Vi hoppas att denna information har varit till nytta och att du kommer att överväga att boka en konsultation med oss för att ta reda på om PRP-behandling är rätt för dig. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du vill boka en tid. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att se och känna dig som din bästa själv!

Andra Tjänster

Plasma Pen Stockholm, Rosersberg, Skönhetsklinik
LT Estetik - Plasma Pen
Mesoterapi, Stockholm, Rosersberg, Skönhetsklinik, Skönhetssalong, LT Estetik
LT Estetik - Meosterapi
PRP Behandling, Stockholm, Rorsersberg, Skönhetsklinik, skönhetssalong
LT Estetik - Profhilo
Konsultation Stockholm, Rorsersberg, Skönhetssalong, Skönhetsklinik
LT Estetik - Konsultation

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *